A biztonságos szex hazugsága


Tele van a padlás azokkal az okos tanácsokkal, hogy aki nem akar gyereket, használjon fogamzásgálást. Holott az abortuszok pont a fogamzásgátlásnak köszönhetően öltöttek ilyen elképzelhetetlen mértéket (évi 40-50 millió!).

A fogamzásgátlás különválasztja a szexet a gyermekáldástól. Abba a hitbe ringat minket, hogy van következmények nélküli szex.

Á, feküdjünk csak le másokkal 15 évesen, nem lesz baj. Egyéjszakás kaland? Ugyan már. Folyamatban levő tanulmányok? Smafu.

Aztán ha mégis megfogan egy gyerek, jöhet a mészárszék, mert most ő nem fér bele az életünkbe.

Bocsánat, de NINCS következmények nélküli szex. Az egyetlen 100%-os módszer a gyermekáldás elkerülésére, ha nem szeretkezel.

Szeretnél? Akkor menj férjhez!

Nem normális dolog egy kis nemi gyönyörért szórakozni egy másik ember életével. Pedig aki olyan körülmények között szeretkezik, hogy gyereket nem tud/akar vállalni, az ezt teszi.

És ki fog lakolni a felelőtlenségéért? Hát persze, hogy az ártatlan gyermek.

A gyógyszergyárak a profit érdekében felépítettek egy álomvilágot, amelyben létezik szex gyermekáldás nélkül, és mi, nők ezt bevesszük.

Komolyan ennyi eszünk van?

Nem a gyárigazgatónak kell majd az egész életét abban a tudatban leélnie, hogy megölte a saját gyerekét. Ő jót nyaral a pénzedből, amelyet a biztonságos szex hazugságáért fizettél neki.


Igazából nem a „szűzen a házasságig"–elv a káros a nők számára, hanem a fogamzásgátlás és a promiszkuitás.

Csak ezt tilos kimondani, mert akkor hova lenne a nőkből kisajtolt profit, és a család intézményének szétverése se működne olyan jól. Ráadásul el kéne venni a nőket, hogy megkaphassák őket, ez pedig kényelmetlenül hangzik!

A nők felszabadításáról beszélnek a fogamzásgátlás kapcsán, holott évente kb. 25 millió lánymagzatot abortálnak, ha nem működőtt, és ki tudja, hány millió nő hagyja kihasználni és lelkileg megnyomorítani magát, mert azt hiszi, a fogamzásgátlás miatt semmi gond a házasság előtti szexszel.

Vajon hány nő szédeleg férfitól férfiig, mert már képtelen a normális kötődésre? Hány alfaözvegy vesztette el a lehetőséget a boldog házasságra akár csak egy partner miatt?

Persze Krisztusban van újrakezdés. De sokkal okosabb elkerülni a bajt, mint hagyni magunkat megsérülni, aztán várni a csodás gyógyulást. 

Kép: képkocka az Egy lányról (An Education) című filmből. Ajánlom, arról szól, amiről írtam.

Népszerű bejegyzések